SPORTIC #13 – Petiție / Reboot / Return

Din ce în ce mai multe țări lucrează la un plan concret de relansare a evenimentelor. O relansare cu mai multe scenarii adaptate după evoluția pandemiei, cu evenimente de test și reguli clare despre cum se pot întâmpla evenimentele în fiecare scenariu. 

Credem că România are nevoie urgentă de un astfel de plan. Fără el vom avea o nouă perioadă de incertitudine care va afecta viabilitatea evenimentelor din 2021, dar și viabilitatea pe termen lung a organizațiilor (asociații, cluburi, companii) care produc aceste evenimente.

Pentru a aduce acest subiect pe ordinea publică vă propunem promovarea petiției de mai jos. Dacă aveți sugestii sau doriți să vă implicați în acest demers vă rugăm să ne contactați.

Coaliție organizatori

Petiție Relansarea evenimentelor sportive de anduranță

În speranța inițierii unei colaborări cu MTS am inițiat o petiție. Vă invităm să promovați în comunitatea voastră acest demers. Detalii în link-ul de mai jos


Newsletter industrie evenimente anduranță

Dacă dorești să primești aceste noutăți din industrie prin email, te invit să te abonezi mai jos:

Știri din industrie

The Big Reboot

British Triathlon a lansat o inițiativă pentru realizarea unui plan comun cu autoritățile  pentru relansarea evenimentelor. 

Webinar World Athletics: Planuri pentru o relansare mai rapidă

O discuție interesantă cu lideri implicați în organizarea de evenimente sportive despre cerințele pentru a relansa evenimentele sportive. Spre exemplu, directorul medical al maratonului de la Berlin a declarat că i-au în calcul obligativitatea prezentării unui test de către toți concurenți și oferirea posibilităților de testare chiar la eveniment (contra-cost).

Webinar Atragerea noilor pasionați de mișcare

Această perioadă dificilă a avut ca și efect pozitiv motivarea multor oameni noi de a adopta un obicei de mișcare. Webinarul realizat de Mass Participation World discută cum putem să atragem acești noi pasionați de mișcare către evenimentele sportive.

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon
Articles: 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *