Am lansat un nou modul: Volunteers

Din momentul în care am început lucrul la portalul 42km.ro ne-am dorit să fie o aplicaţie integrată care să ofere tuturor persoanelor implicate în sportul de masă, de la participanţi, la voluntari şi organizatori, o nouă experienţa în ce priveşte participarea la evenimente sportive. În această direcţie se încadrează şi noul modul pe care îl lansăm astăzi: Volunteers.42km.ro

Voluntari sunt sângele oricărui eveniment. Ei pot determină succesul unui eveniment.
Prin acest modul noi ne dorim să promovăm meritul acestor oameni minunaţi care de multe ori îşi sacrifică propria cursă pentru a oferi concurenţilor o experienţă frumoasă.

Ce îşi propune acest modul ?

Principalul scop al modulului este de a oferi o nouă modalitate de comunicare între voluntarilor şi organizatorii de evenimente. Mai exact:

Cum va ajuta voluntari?

La fel că modulul de rezultate v-a centraliza toate evenimentele la care un voluntar participă. Va fi un fel de carnet virtual al voluntarului. Vom lucra cu organizatorii că aceştia să introducă şi orele exacte pe care aceştia le-au dedicat evenimentului, astfel că profilul voluntarului va cuprinde şi statistici legate de numărul de zile şi ore de voluntariat.
Înregistrarea la evenimente va fi optimizată, voluntarul putând opta pentru activităţile postate de organizatori, poate trimite comentarii către organizatori şi într-un viitor sperăm cât mai apropiat va putea oferii feedback/note asupra modului de gestionare a voluntariilor de către organizatori.

Cum va ajuta organizatori?

Modulul oferă în primul rând o aplicaţie pentru organizatori de management al voluntarilor care cuprinde:
– crearea de formulare de înregistrare
– alocarea pe activităţi a voluntariilor
– desemnarea de coordonatori de activităţi
– trimiterea de emailuri automate către voluntari (la înscriere, la alocare pe activităţi) precum şi emailuri cu noutăţi către toţi voluntari sau filtraţi după anumite criterii
– generarea automată de diplome pentru toţi voluntarii.

Primul eveniment

În acest moment aplicaţia a fost lansată pentru Semimaraton Gerar şi cuprinde listă voluntariilor implicaţi în acest eveniment. Aceştia putând downloada diplome personalizate pentru activitatea lor.

Să ne auzim cu bine!

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon
Articles: 17

3 Comments

  1. Interesant acest modul. Avand in vedere ca unii voluntari de la evenimentele sportive mai si alearga (sau invers) ei o sa apara de mai multe ori pe site: 1. in modulul de training, 2. in modulul de rezultate in situatia in care participa la competitii si 3. in acest nou modul cu voluntarii. Ar fi utila o legatura intre cele 3 module. Eu, de exemplu, am cont in sectiunea de training, apar si la rezultate cu timpul obtinut la Crosul Gerar 2013 si in cazul in care o sa fie introdusi si voluntarii de la Transmaraton 2012 si de la MRNR 2012 o sa apar si aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *