CONCURS: Poveşti pentru noi aventuri

Pregătiţi-vă echipamentul de sport, dar şi inspiraţia pentru scris pentru că avem un concurs interesant doar pentru voi! Unul în care poţi câştiga o înscriere la orice eveniment sportiv din 2023 povestind despre un eveniment la care ai participat anul acesta.

Ai concurat la un eveniment sportiv anul acesta? Ai ocazia să câştigi o nouă înscriere pentru toamnă 🙂

Ce trebuie să faci?

Mergeți pe reviews.42km.ro.

Scrie o recenzie despre orice eveniment din 2023. Spune ce ţi-a placut, ce nu ţi-a plăcut sau ce te face să te reîntorci la acel eveniment. Nu punctăm la capitolul artistic, ba chiar preferăm să fie cât mai simplu şi autentic.

Termenul limită pentru trimiterea recenziilor tale este 20 august. TIC Tac!

Premii şi tragere la sorţi

Luni 21 august, vom învârti roata norocului pentru a selecta un câștigător norocos. Intră în concurs toate recenziile aprobate (dacă nu ai participat nu o să fie validată) înscrise în perioada 5-20 august pentru evenimente din 2023. Dacă scrii mai multe recenzii ai mai multe şanse.

Deci, ce este în joc? Vom trage la sorti un câştigător, care va primi o intrare gratuită la un eveniment sportiv la alegere, care are loc înainte de sfârșitul anului. Înscrierea este valabilă doar pentru eveniment din zona de: alergare, ciclism, triatlon cu taxă până în 300 lei.

Spor şi inspiraţie!

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon
Articles: 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *