Concurs! Adauga o recenzie de eveniment și caștigă un smartwatch!

Așa cum ați observat, am lansat decurând o noua secțiune în cadrul portalului 42km.ro, una destinată recenziilor de evenimente sportive. Ne dorim prin această noua secțiune să vă oferim o metodă de a căuta care sunt cele mai apreciate evenimente sportive în funcție de sport, perioada în care au loc etc. Dacă participați la un eveniment sportiv și adaugați o recenzie pe aceasta nouă secțiune acum aveți șansa să câștigați unul din cele două premii Sony

Ce trebuie sa faci?

Aici lucrurile stau destul de simplu, să adaugi o recenzie de eveniment. În concurs intră doar recenziile aprobate și introduse până la data de 11 octombrie 2015, ora 23:59. În lista de participanți intră și recenziile introduse până acum.
Pentru că ne dorim ca recenziile de pe site să fie unele reale, ele nu vor fi aprobate daca sunt introduse de persoane care nu au participat la eveniment sau dacă conțin un limbaj injurios.

Așa că intră acum pe reviews.42km.ro și adaugă o recenzie. Dacă nu găsești evenimentul pentru care dorești adaugarea unui eveniment ne poți scrie pe adresa reviews@42km.ro

Desemnare castigatori

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți dintre toate recenziile introduse. Astfel că dacă ai mai multe recenzii introduse, ai mai multe șanse de câștig.

Vor fi două trageri la sorți, prima pentru căștile bluetooth pe data de 28 septembrie, pentru recenziile introduse până pe 27 septembrie ora 23:59.
A doua tragere la sorți pentru SmartWatch va avea loc pe 12 octombrie, pentru recenziile introduse până pe 11 octombrie 2015, ora 23:59.

Câștigătorii vor fi anunțați pe blogul 42km.ro, pagina de facebook 42km.ro și prin email.

Premii

Sony SmartWatch

_672517_i0

Platforme compatibile: Android 4.0+
Notificari: Calendar Reminder, E-mail, Facebook, Incoming Call, Missed Call, Smartphone Low Battery Alert, Text Message, Twitter, Weather
Smartphone Remote: Camera Shutter Control, Facebook Check-In, Find My Phone, Music Control
Senzori: Accelerometer, GPS, Multi-touch
Durata media a bateriei: 3 days

Sony Stereo Bluetooth Headset SBH20

319823-sony-stereo-bluetooth-headset-sbh20-primary

Sony SBH20 este un set de casti stereo cu conectivitate Bluetooth, concepute pentru a prelua telefoanele si pentru a asculta muzica preferata de pe dispozitivul dumneavoastra cu conexiune Bluetooth.

Castile Bluetooth de la Sony au taste de apel simple si comenzi pentru muzica. Bucurati-va de basul profund si de sunetul dinamic ale acestor casti impresionante. HD Voice reda persoanei apelate experienta unei voci clare si cristaline.

Multumita conexiuni NFC, SBH20 poate fi imperecheat cu dispozitivul dumneavoastra compatibil Bluetooth doar printr-o simpla atingere.

Acumulatorul reincarcabil incorporat ofera pana la 6 ore de convorbire si streaming, si pana la 200 de ore de standby.

Gabriel Solomon
Gabriel Solomon
Articles: 17

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *